OFERTA NA WIECZÓR WIGILIJNY


MENU I – 130 zł /osobę

  • Przystawka: Śledź z jabłkiem i cebulką
  • Zupa: Barszcz czerwony z uszkami
  • Danie: Karp smażony z ziemniakami i surówką z kapusty
  • Deser: Piernik świąteczny
  • Napoje gorące: Kawa lub herbata do deseru
  • Napoje zimne: Kompot z suszu, woda gazowana i niegazowana

MENU II – 140 zł / osobę

  • Przystawka: Śledź z jajkiem i sałatką jarzynową
  • Zupa: Bulion grzybowy z uszkami
  • Danie: Polędwica z dorsza w sosie śmietanowo – cytrynowym z opiekanymi ziemniakami i zielonymi warzywami na parze
  • Deser: Szarlotka
  • Napoje gorące: Kawa lub herbata do deseru
  • Napoje zimne: Kompot z suszu, woda gazowana i niegazowana

MENU III 150 zł / osobę

  • Przystawka: Śledź w zaprawie korzennej ze śliwką w koniaku
  • Zupa: Krem z borowików z ciastem francuskim
  • Danie: Sandacz w sosie winno-maślanym podawany z vol-au-vent szpinakowym z roquefortem
  • Deser: Makowiec w polewie czekoladowej
  • Napoje gorące: Kawa lub herbata do deseru
  • Napoje zimne: Kompot z suszu, woda gazowana i niegazowana